Alfa Autósiskola, ahol élmény a vezetés

Autósiskolánk 1989 óta működik, közel 2000 embernek segített már a  jogosítvány megszerzésében.  Védjegyünknek számít az, hogy egyénre szabott képzési módszerekkel igyekszünk használható jogosítványhoz juttatni tanulóinkat, a lehető legkevesebb stresszhelyzet átélésével. Nálunk nem gond tanítványaink kora,  mindenkit örömmel várunk.

Az Alfa Autósiskolában egy különlegesen hatékony, tanulóbarát módszert, a vezetéskontroll-módszert alkalmazzuk a gyakorlati oktatás során.. A szorongásra hajlamos tanulók is hamar feloldódnak, s a kezdeti sikerek után, magabiztosan, határozott,  nyugodt fellépéssel vesznek részt a forgalomban.

A módszer lényege hogy a verbalitásra mint már meglévő logikai rendszerre építjük rá az elsajátítandó feladatokat.

Nálunk nincsenek merev, a tanulóinkat korlátozó előírások és protokollok. A társadalom igényei mellett a tanulók egyéni érzékenységére, fejlődésére is tekintettel vagyunk.

Módszertárunknak alapelemei a pozitív gondolkodásra, verbalitásra épülő figyelemösszpontosító módszerek, az ingergazdag környezetben is működő relaxációs technikák és a gyorsan működésbe hozható pánikleküzdő eljárások. Módszereinket folyamatosan fejlesztjük.

Az ezekből a technikákból felépített vezetéskontroll-módszer kifejlesztését nehéz esetek sikeres megoldásából adódó gyakorlati tapasztalatok tették lehetővé. Mivel nincs két egyforma ember, ezért minden új kihívás megoldása csiszol a rendszeren.

Irodánk a Tócóskert tér 1-3. szám alatt található, ügyfélfogadási időnkön kívül a szomszédos Virágboltban hagyhat számunkra üzenetet. 

Keress minket Facebookon: