ALFA Autósiskola  Debrecen, Tócóskert tér 1-3.

Telefon: 06-20-955-8987

Üdvözöljük Honlapunkon!

Személygépkocsi vezetői ("B") kategóriában folytatunk képzést.

Választhatja TANTERMI vagy ONLINE KRESZ képzésünket!

 

A következő tanfolyamunk: 2017. NOVEMBER 20. HÉTFŐ 18 ÓRA

ONLINE KRESZ TANFOLYAMUNKAT OTTHONÁBAN BÁRMIKOR ELKEZDHETI!

 

Tócóskert Kazinczy Ferenc Általános Iskola

4031. Debrecen, Margit tér 19. (19. terem)

KRESZ ELMÉLET + 30 ÓRA GYAKORLATI VEZETÉS= 30.000.- Ft + 105.000.-Ft

A kezdő részlet csak 10.000 Ft!

 

Jogosítvánnyal rendelkezők részére gyakorlás 4.500.-Ft/óra

HÁZTÓL - HÁZIG VEZETÉSI LEHETŐSÉG: 250.-Ft/óra!

Jelentkezés módja: személyesen, a megadott helyen és időben, vagy az alábbi telefonszámon:
Telefonszám: 06-20-955-8987

Hírek

 

  1. Az élelmiszer-alapanyagokat csakis megbízható forrásból vásároljuk. Ellenőrizetlen helyen és különböző alkalmi árusoktól még zöldséget és gyümölcsöt sem célszerű venni.

  2. Figyeljünk a csomagoláson feltüntetett címkékre és feliratokra. A minőség megőrzési és fogyaszthatósági idők, az összetétel vagy a tároláshoz javasolt körülmények sok fontos információt adnak az adott termékről.

  3. A hazavitt élelmiszerek minél előbb kerüljenek a megfelelő helyre. A hűtést igénylő ételekre külön ügyeljünk.

  4. A nyers húst és a tojásokat tároljuk jól elkülönítve egymástól. A darált húst lehetőleg még aznap használjuk fel. Amennyiben a hús és a tojás szaga és színe nem a szokásos, ne használjuk fel.

  5. Dolgozzunk tiszta konyhában, tiszta eszközökkel, és mossunk kezet az egyes elkészítési fázisok között.

     
  6. A nyers húson bármikor előfordulhat az egészségre ártalmas baktérium vagy akár szalmonella, ezért célszerű külön vágódeszkán és külön késsel előkészíteni a főzéshez.

  7. A nyers zöldségeket és gyümölcsöket is alaposan mossuk meg, mert könnyen megtelepedhetnek rajtuk a növényvédő szerek maradványai, rovarok vagy a földben lévő szennyeződések is.

  8. Az ételeket, különösen, ha húst és tojást tartalmaznak, jól süssük át, a magas hőfok ugyanis elpusztítja a baktériumokat.

  9. A megmaradt harapnivalókat pedig minél előbb tegyük a hűtőszekrénybe, ne álljanak órákig szobahőmérsékleten.